Despre KEY-BAK
Salut, te poți autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Despre KEY-BAK

 West Coast Chain Manufacturing (WCC) produce și distribuie în toată lumea produse destinate securizării accesului. Compania este îndeosebi cunoscuta datorită Original KEY-BAK® Portchei cu Rolă Auto-Retractabilă, proiectat și fabricat în SUA. Adesea copiate, produsele  KEY-BAK® nu au fost niciodată egalate în privința nivelului de calitate, durabilitate sau funcționalitate. Pornind de la designul original s-au proiectat și dezvoltat multiple configurații, fiecare adaptată unei nevoi specifice. 
  

 O poveste Americană de succes 

W.R. Lummis , fondatorul West Coast Chain Manufacturing Co., a inventat primul portchei cu rolă auto-retractabilă în 1948. Ca angajat al căilor ferate, a fost fost martorul multor accidente provocate de inele și lanțuri de chei, purtate în dezordine, prinse de vehicule în mișcare. 

Primele KEY-BAK au fost comercializate în Los Angeles. Vestea s-a răspândit și vânzările au continuat să crească la nivelul la care Lummis și-a dedicat cariera producției KEY-BAK în Pasadena, California. 

Imediata vecinătate a Caltech și NASA Jet Propulsion Laboratories au condus la adoptarea încă de la început a noilor tehnologii. Original KEY-BAK și-a clădit astfel reputația de produs de înaltă calitate fabricat din cele mai bune materiale. 

  
 Istoria recentă 

Datorită creșterii comenzilor, în 1985 West Coast Chain Manufacturing Co. și-a relocat facilitățile de producție în Ontario, California. Producția continuă și astăzi în această fabrică împreună cu programele de testare în cadrul cărora produsele KEY-BAK sunt verificate în vederea asigurării unui înalt standard de calitate.   

La peste șase decenii de la primele KEY-BAK, milioane sunt astazi în uz în toată lumea folosite in peste 20 de domenii de activitate. West Coast Chain Manufacturing Co. își continuă drumul ca o companie solidă ce va prezintă produse de înaltă calitate.

 

Keybak Romania © 2013